De Zwitserland specialist

+31 (0)74 255 92 00 | +41 (0)44 462 1188

Wat doen we?

Ons familiebedrijf Scholten Medical Recruitment is een internationaal werving- en selectiebureau gespecialiseerd in de bemiddeling van gezondheidszorgpersoneel naar functies bij zorginstellingen zowel binnen als buiten Europa. Wij werven zowel in opdracht van ziekenhuizen, privéziekenhuizen en revalidatieklinieken, als ook in opdracht van verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties en overige zorginstellingen een grote variëteit aan functies en nationaliteiten. Wij bieden je als sollicitant uitstekende mogelijkheden om je carrière een internationale dimensie te geven.

Ons bedrijf draait op enthousiasme, loyaliteit en deskundigheid. We beschikken over een uitgebreid netwerk van zorginstellingen die regelmatig door ons persoonlijk bezocht worden. Dit netwerk sporen wij aan om voor jou een uitdagende nieuwe baan te vinden. Indien de talenkennis van een buitenlandse taal nog ‘opgevijzeld’ moet worden, brengen wij je graag in contact met docenten en taalscholen. Je wordt ondersteund bij het vinden van woonruimte, bij de registratie van je diploma’s in het buitenland, bij de aanvraag van vergunningen en alle administratieve formaliteiten die een vertrek naar het buitenland met zich meebrengen. Onze begeleiding is intensief, wij zijn voor jou een ervaren, eerlijke en professionele ‘sparringspartner’.

Wij hebben gedegen kennis van de internationale arbeidsmarkt in de gezondheidszorg en zijn goed op de hoogte van de actuele vacatures en ontwikkelingen. Kwaliteit van dienstverlening staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

 

Over ons

Wij zijn Helen Eleveld en Carolien Timpers, eigenaar van Scholten Medical en bevlogen ondernemers die een gezamelijke passie delen, namelijk mensen gelukkkig maken in hun werk.
Lees meer >>

Vestigingen

Scholten Medical Recruitment BV Hengelo
Lees meer >>

Scholten & Associates Recruitment AG Zürich
Lees meer >>