De Zwitserland specialist

+31 (0)74 255 92 00 | +41 (0)44 462 1188

Kanaaleilanden / Aruba

Ben je benieuwd naar de vacatures die wij in andere landen hebben? 
Met enige regelmaat hebben wij vacatures op de Kanaaleilanden en op Aruba. Deze vacatures zijn hoofdzakelijk in algemene ziekenhuizen, psychiatrische instellingen of in de ouderenzorg en thuiszorg (Kanaaleilanden).

Wat houdt het werken in deze regio’s in? 
Het werken op de Kanaaleilanden en op Aruba betekent automatisch werken in een internationale omgeving, omdat de instellingen al jaren afhankelijk zijn van buitenlandse werknemers. Zij zijn dan ook ervaren in het begeleiden van buitenlandse sollicitanten. De zorginstellingen bieden personeelsaccommodatie voor de eerste periode. Na deze periode kan op eigen gelegenheid andere woonruimte gezocht worden. Indien nodig, kan de zorginstelling hier een bemiddelende rol in spelen. Qua talenkennis wordt voor Aruba naast het Nederlands bij voorkeur ook kennis van de Engelse, Franse of de Spaanse taal gewenst. Voor de Kanaaleilanden wordt een goede beheersing van het Engels verlangd (deze Engelse talenkennis wordt getoetst door de registratie instelling, het vereiste niveau is ‘academic level’). Afhankelijk van je nationaliteit en het land waar je wilt gaan werken, is een werk- en verblijfsvergunning noodzakelijk.

Ervaringsdeskundige
Juist doordat dat Scholten Medical dé vakspecialist voor werken in Zwitserland is, bemiddelen wij sinds 1995 tevens gezondheidspersoneel voor zorginstellingen buiten Zwitserland. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen wij onze krachten bundelen op het gebied van internationale werving  en selectie. Spreekt je een vacature buiten de landsgrenzen van Zwitserland aan? Neem dan zeker contact met ons op!

Meer weten over vacatures op de Kanaaleilanden en op Aruba? Bezoek de vacature pagina voor deze regio’s!

 

Over ons

Wij zijn Helen Eleveld en Carolien Timpers, eigenaar van Scholten Medical en bevlogen ondernemers die een gezamelijke passie delen, namelijk mensen gelukkkig maken in hun werk.
Lees meer >>

Vestigingen

Scholten Medical Recruitment BV Hengelo
Lees meer >>

Scholten & Associates Recruitment AG Zürich
Lees meer >>