De Zwitserland specialist

+31 (0)74 255 92 00 | +41 (0)44 462 1188

Trots op familiebedrijf

Trots op familiebedrijf
Wij draaien op passie en loyaliteit
Het is een bekend fenomeen dat familiebedrijven de ruggengraat van de economie vormen. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij al bijna 30 jaar een 100% familiebedrijf zijn! Welke voordelen biedt dit jou?

Binding
Als directeur en eigenaar zijn wij al lange tijd verbonden aan het bedrijf. Wij leggen de focus op de lange termijn en niet op kortstondige successen. Onze binding en loyaliteit naar sollicitanten en klanten is daardoor groot;

Continuïteit
Ons familiebedrijf is gericht op continuïteit, passie, ondernemerschap en korte lijnen. Dit biedt helderheid en vertrouwen. Opgedane kennis blijft binnen de organisatie en hier pluk jij uiteindelijk de vruchten van!

Innovatie
Als familiebedrijf investeren wij veel in innovatie. Dit maakt een vast
onderdeel uit van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Een voorbeeld hiervan is de start van ons Buddy Project in 2016! Wist je dat familiebedrijven meer investeren in innovatie dan vergelijkbare andere ondernemingen?

Meer weten wat wij je te bieden hebben? Neem met ons contact op, wij staan je graag te woord!

 

Over ons

Wij zijn Helen Eleveld en Carolien Timpers, eigenaar van Scholten Medical en bevlogen ondernemers die een gezamelijke passie delen, namelijk mensen gelukkkig maken in hun werk.
Lees meer >>

Vestigingen

Scholten Medical Recruitment BV Hengelo
Lees meer >>

Scholten & Associates Recruitment AG Zürich
Lees meer >>